Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Årsmöte 2019

arsmoteDen 10:e februari är det dags för årsmöte i Djurens Rätt Göteborg.

På årsmötet kommer vi gå igenom vad avdelningen gjort under året som gått, vad som ska hända i år, samt välja en ny styrelse. Vill du ta del av årsmöteshandlingarna innan själva mötet så kommer de att finnas tillgängliga här på hemsidan senast en vecka före årsmötet.

Alla medlemmar i lokalavdelningen kommer att få en kallelse med inbjudan till årsmötet. Ta din chans att påverka vårt arbete 2019 genom att delta på vårt årsmöte. Även du som inte är medlem i avdelningen är välkommen att vara med, men kan då inte vara med och rösta.

Vi bjuder på veganskt fika!

Tid: 10 februari 2019, kl. 14.00

Plats: Kvinnofolkhögskolan, Kryssdäcket

(Obs! Ingång från Masthuggstorget) 413 27 Göteborg

Årsmöteshandlingar

Lokalen har rullstolsanpassade toaletter och hiss (hör av dig i förväg om du behöver hiss) samt hörslinga.

Kan du inte komma på mötet men vill veta mer och kanske bli aktiv i Djurens Rätt? Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor om årsmötet eller andra frågor om vår verksamhet på goteborg@djurensratt.se. Du hittar oss också på Facebook genom att söka på “Djurens Rätt Göteborg”.

Skriv en motion till årsmötet!

Du som är medlem i Djurens Rätt har möjlighet att skriva motioner för att påverka arbetet i organisationen, både lokalt i lokalavdelningen och för organisationen i stort. För att tas upp på Djurens Rätt Göteborgs årsmöte måste din motion vara inlämnad till styrelsen senast två veckor innan årsmötet. Här kan du läsa mer!

Vid årsmötet kommer förtroendeval att göras, inklusive styrelsen som nämnts ovan. Till dessa kan medlemmar kandidera, läs mer om vad valberedningen söker här.