Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Kandidera till uppdrag för Djurens Rätt Göteborg

Det ideella engagemanget inom Djurens Rätt är oerhört viktigt för organisationen. Det finns många sätt att vara aktiv på och ett sätt är genom förtroendeuppdrag i en lokalavdelning, till exempel att vara med i den lokala styrelsen. Vill du göra en viktig insats för djuren på din fritid? Nu finns chansen att nominera dig själv eller någon annan till ett förtroendeuppdrag för Djurens Rätt Göteborg!
Vi söker kandidater till:

● Styrelsen
Som ledamot/suppleant i styrelsen för Djurens Rätt Göteborg är du med och formar arbetet för en av landets största och mest aktiva lokalavdelningar inom Djurens Rätt. Styrelsearbetet skiljer sig lite från annan aktivism och handlar mycket om organisation, administration och att diskutera runt strategier. Men det finns också många möjligheter till att planera och genomföra olika events och aktiviteter. Du behöver vara medlem i Djurens Rätt och ha ett engagemang för organisationens frågor men behöver inte ha tidigare erfarenhet av styrelsearbete. Djurens Rätt erbjuder utbildningar i styrelsearbete och annat stöd längs vägen utifrån behov.

● Revisor
Revisorns roll är att göra en granskning av den lokala styrelsens arbete inför årsmötet, såsom hur bokföringen har skötts. Du behöver inte vara medlem i Djurens Rätt för att vara revisor, men det är bra om du är ordningsam och har koll på siffror.

Är du själv intresserad av att nomineras till ett uppdrag, eller har du tips på andra personer som du tror skulle passa bra? Har du frågor om vad uppdragen innebär? Hör av dig till någon av oss i valberedningen för Djurens Rätt Göteborg:
● Andreas Nordvall, andreasnordvall@gmail.com
● Sofia Säljö, sofia@kollektivet.nu

OBS! Sista datum för nomineringar är 16/01, 2022. Val av kandidater kommer att ske på avdelningens årsmöte i februari.
Vi ser fram emot att höra från dig!