Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

OBS: Fullbokad! KURS – Lär dig att göra en gräddtårta med Doux Pastry

graddtartaKursen är nu fullbokad och vi tar inte emot några fler anmälningar för tillfället! 

Djurens Rätt Göteborg och Doux Pastry bjuder in till kurs. Under en kväll lär vi oss att montera och dekorera en gräddtårta.

Var, när och hur?

Datum: 1 oktober
Tid: 18.00-20.30.
Var: St: Agnes kafé, Teatergatan 32, Göteborg.
Nivå: Nybörjare, du behöver inga förkunskaper.
Kursen är helt vegansk.

Pris

Kursen kostar 700 kr för dig som är medlem i Djurens Rätt och 1059 kr för dig som inte är medlem. I priset ingår allt du behöver och inga andra kostnader tillkommer. Om du inte är medlem i Djurens Rätt så kan du gärna bli det och får då det rabatterade priset. Läs mer om medlemskap.

Kursinnehåll

Under kursen kommer Lisa från Doux Pastry visa hur en gör de olika lagren till tårtan, smörkräm, sylt och hur en vispar vegansk grädde så den blir tjock och fin. Ni kommer få se hur Lisa bygger upp en tårta, spacklar den fin samt spritsar ett fint mönster.
Lisa kommer att förbereda tårtbottnar och fyllningar så fokus för er blir att bygga ihop, spackla, spritsa och dekorera. Lisa kommer tillsammans med sin assistent gå runt och hjälpa er.

Du får givetvis ta med dig din tårta hem när kursen är slut. Du får också med dig de redskap som du har använt på kursen som är en spatel, turntable, tyll och spackelspade så du kan dekorera tårtor hemma sedan (värde ca 280 kr). Vi bjuder också på fika!

Du intresseanmäler dig via formuläret (länk nedan) men det är först när du har betalat kursavgiften som du är anmäld till kursen.

Vi tar inte emot några fler anmälningar just nu då kursen är full.