Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Bli aktiv

Vad roligt att du vill engagera dig! Vi behöver alltid bli fler som kämpar för djurens rättigheter. Att vara aktiv kan innebära många saker. Ingenting är för stort eller smått.

Djurrättsaktivism kan vara att demonstrera, skriva insändare, ordna matmässa, bjuda grannen på vegantårta, dela ut informationsfoldrar, diskutera i en studiecirkel, layouta affischer, ordna spelningar, låna ut sin bil, maila politiker… Vill du aktivista tillsammans med andra har vi i nuläget två arbetsgrupper:

AKTIVISMGRUPPEN

Aktivismgruppen arbetar med alla våra sakfrågor. Eftersom vegofrågan länge legat Göteborgsavdelningen varmt om hjärtat så blir det mycket fokus på djuren i livsmedelsindustrin, men även aktiviter som berör andra områden kan man jobba med här. Aktivismgruppen har möte var fjärde vecka på måndagar och det är bara att dyka upp! Information om när nästa möte är kommer upp här på hemsidan och på lokalavdelningens facebookgrupp. Gå in och gilla sidan så missar du ingen viktig info!

UNGDOMSGRUPPEN

För dig som vuxit ur Rädda Djuren-klubben men fortfarande är ung och vill engagera dig så finns det tyvärr ingen ungdomsgrupp idag, men vi försöker starta upp en! Är du intresserad av att vara med i den så kontakta oss.

Har du idéer om något annat du skulle vilja göra? Tveka inte att höra av dig till lokalavdelningen eller någon av dess arbetsgrupper!